UDB - Unie van dentaaltechnische bedrijven

Nieuwsberichten

ALGEMENE JAARLIJKSE LEDENVERGADERING

2 februari 2018

Om 20u30 nodigen we u graag uit om een toast te brengen op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje. Om 23 uur sluiten we de receptie af.

Op zaterdag 3 februari 2018 bieden we onze leden een lunch aan om 12u15 in restaurant De Vesten. Carnaval in Aalst is het bekendste en grootste carnavalsevenement in België. Sinds 2010 is het opgenomen in de 'Lijst van het orale en immateriële erfgoed van de mensheid van de Unesco'. We nodigen u graag uit om 14u15 voor een 'Carnavalstour' onder begeleiding van een gids. Zo bezoeken we het carnavalsmuseum en de werkhallen van de praalwagens. Einde is voorzien rond 16u30.

We bieden dit event gratis aan onze leden aan. Enkel indien u wenst te overnachten is dit voor eigen rekening. U kunt reserveren bij hotel The TOwer, Vrijheidsstraat 62 in Aalst via email: manager@towerhotel.com (kamer hoofdgebouw 139€ inclusief ontbijt, kamer bijgebouw 119€ inclusief ontbijt). Dit mooi hotel is gelegen op wandelafstand van 'Hopmarkt 50'.

Inschrijven is verplicht via email: secretariaat@udb.be of met het inschrijvingsformulier dat u per post ontvangen heeft. Dit moet u terugsturen naar ons secretariaat.

Tot dan!

Het UDB team

 

 

© 2018 UDB. Alle rechten voorbehouden
Webdesign door Bright Sites